Uusimmat

Arkham Knight on parasta Batmania sitten sen parhaan Batmanin!

04.07.2015 20:00 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtosen leikit kyllä tiedetään. Hän on näet juuri se kaveri, jonka tarina kertoo jääneen jumiin vaatekaappiin kesken viittaleikin. Ja kyllä tämä todistetusti eläissään yhden mustamakkarankin syöneen supersankarimme Bat-matkat ovatkin hurjia!

Lähtökohdat Batman: Arkham Knightiin eivät ehkä olleet ne maailman helpoimmat. Jokeri, tuo Batmanin perinteisin ja tunnetuin vihollinen, tapettiin Arkham Cityn lopuksi ja kuolleena kaveri myös pysyy. Enimmäkseen, mitä nyt välillä vanha valkonaama kummittelee Batmanin alitajunnassa ihan tarinan henkeen ja tyyliin sopivalla tavalla.

Niinpä on tarvittu toinen pahis. Se pahis on Scarecrow, pelon mestari. Säkkeihin ja rääsyihin sonnustatunut pahis on kehittänyt tuhoisimman pelkoseeruminsa: pienikin nuuhkaus sitä ja uhri muuttuu väkivaltaiseksi tappokoneeksi, joka käy kaikin mahdollisin asein taisteluun ympärillään näkemiään painajaisia vastaan. Ja Scarecrowlla on myrkkyä niin paljon, että pilvellä peittää koko Amerikan itärannikon. Niinpä asukkaat lastataan taas kerran busseihin ja ajetaan evakkoon, minkä jälkeen kaupunkiin jää pahisten armeija tekemään pahojaan.

Scarecrow ei nimittäin ole yksin.

Lue koko arvostelu: Batman: Arkham Knight (PC, PS4, Xbox One)

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Lisää aiheesta

Batman Arkham City (PC, PS3, Xbox 360)

Batman Arkham City -haastattelussa Rocksteady Studios

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360)

Batman: Arkham City Armored Edition (Wii U) 

Batman: Arkham Origins (PC, PS3, Xbox 360) 

Mulkaisu: Batman: Arkham Origins 

Muropaketin uusimmat