UUSIMMAT

Arnold Schwarzeneggerista tulee animaatiosarjan sankari

31.03.2011 10:14 | Muropaketin toimitus

Arnold

Arnold Schwarzenegger aikoo palata kuvernöörivuosiensa jälkeen takaisin näyttelemisen pariin. Hieman yllättäen miehen ensimmäinen pesti 2010-luvulla on äänensä lainaaminen The Governator -nimiselle animaatiosankarille.

The Governator -animaation takaa löytyy Hämähäkkimiehen ja Ryhmä-X:n isä ”Stan Lee”, joka aikoo tuoda uuden supersankarihahmon myös sarjakuvamarkkinoille. Projekti on vasta alkuvaiheessa, joten lopputulosta päästään ihmettelemään vasta vuoden 2012 aikana.

Entertainment Weeklyn mukaan The Governator on erikoinen yhdistelmä fiktiivistä supersankaria ja tosielämän Arnold Schwarzeneggeriä. Animaatiosarjassa kuvernöörin hommat lopettava Arnold päättää alkaa supersankariksi, hommaa itselleen huipputeknologiaa edustavan puvun ja laitteet ja rakentaa hieman lepakkoluolaa muistuttavan tukikohdan kotinsa alle.

”Se kokoaa yhteen koko urani kehonrakennuksesta ja toimintaelokuvista aina kuvernöörikauteeni saakka. The Governator taistelee rikollisuutta ja luonnonkatastrofeja vastaan. Kaveri hyppää suoraan toimintaan ja tuhoaa ongelmat”, Schwarzenegger kommentoi sarjaa Facebookissa.

Lähde: Entertainment Weekly

Muropaketin uusimmat