Uusimmat

Avaruusolentojen sieppaama presidenttiehdokas saa USA:ssa uuden mahdollisuuden

07.05.2013 09:10 Muropaketin toimitus

Saucer Country

UFO-mytologiaa ja poliittisia kiemuroita risteyttävä Saucer Country oli yksi vuoden 2012 iloisimmista sarjakuvauutuuksista. Valitettavasti tarpeeksi suuri yleisö ei löytänyt sarjaa ja se lakkautettiin tänä keväänä.

Tuoreimpien tietojen mukaan Saucer Countryn loru ei kuitenkaan ole vielä lopussa. Sarjakuvan käsikirjoittaja Paul Cornell on nimittäin vihjannut Suicide Girls -sivustolle, että jatkoa voi olla luvassa, ja vielä hyvinkin pian.

”Emme ole allekirjoittaneet vielä sopimuksia, mutta minulla on kaikki syyt uskoa, että sarjakuvan toinen kausi käynnistyy ensi vuonna”, Cornell vihjasi. ”Ehkä jopa helmikuussa. Olemme keskustelleet aiheesta ihanien ihmisten kanssa ja luulen, että Saucer Countryn lukijoilla on syytä olla hyvinkin toiveikkaita. Olen tästä heille hyvin kiitollinen”.

DC Comicsin Vertigo-linjan julkaisema Saucer Country kertoo New Mexicon kuvernööri Arcadia Alvaradosta, joka uskoo joutuneensa avaruusolentojen sieppaamaksi. Arlvarado pyrkii selvittämään outojen kokemustensa taustat samalla kun hän pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi.  ”Saucer Country on matka halki UFO-mytologian. Olen aina ollut kiinnostunut aiheesta. Se on synkkä, jännittävä ja vakava trilleri, jonka ytimessä toivon olevan mukana myös lämpöä ja inhimillisiä hahmoja”, kuvailee Paul Cornell sarjakuvaa kotisivuillaan.

Ryan Kellyn kuvittamaa Saucer Countrya ei ole julkaistu suomeksi. Sarjakuvasta on kuitenkin koostettu jo yksi kokoelma-albumi, jonka hinta on verkkokaupoissa noin 10 euron tienoilla. Seuraava albumi ilmestyy elokuussa.

Saucer Country

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Suicide Girls