Uusimmat

Axl Rose haluaa läskikuvansa pois internetistä

09.06.2016 18:36 Aki Lehti

Ei niin yllättävä käänne: Gunnar on kuutamolla.

Guns N’ Roses- ja AC/DC -keulakuva Axl Rosen ääni voi olla vaikka kuinka hyvässä kondiksessa tällä hetkellä ja herra jopa ilmestyä ajoissa keikoilleen, mutta 54-vuotias eksentrinen rokkitähti todistaa jälleen olevansa oma itsensä.

Ympäri nettiä levinneet AXXXXXL-kuvat ovat saaneet Gunnarin kiehumaan raivosta ja hän yrittääkin nyt lakimiestensä avustuksella saada läskikuviaan pois netistä. Ilmeisesti kukaan ei ole vaivautunut selittämään Gunnarille kuinka internet toimii.

Nettimeemissä pullea Axl Rose esiintyy Winnipegissä Kanadassa vuonna 2010. Kuvan on alun perin ottanut Boris Minkevich -niminen valokuvaaja Winnipeg Free Press -lehdelle. Tekijänoikeuksia valvova taho Web Sheriff on lähettänyt useille kuvaa käyttäneille kirjeen, jossa se vaatii kuvan poistamista internetistä. Kirjeessä kerrotaan, että kuvan oikeudet kuuluvat Axl Roselle.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Axl Rose submitted a DMCA claim to have his fat photo scrubbed from the internet. Doing my part to ensure it remains on the internet forever.

Lähde: Huffington Post

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat