Uusimmat

comiXology-sarjiskaupalla kohta 100 miljoonaa latausta – ilmaisia sarjiksia tarjolla!

04.10.2012 20:50 Muropaketin toimitus

comiXology

Sarjakuvien digitaalinen latauskauppa comiXology on melkoisessa nosteessa, sillä vuoden alussa sarjakuvia oli sen kautta ladattu jo 50 miljoonaa kappaletta, ja kohta rikkoontuu 100 miljoonan rajapyykki. Tätä juhlistetaan tarjoamalla käyttäjille ilmaisia sarjakuvia joka päivä.

comiXology aloitti vuonna 2007 netin sarjakuvayhteisönä, jossa innokkaat harrastajat pystyivät tekemään pull list -ennakkotilauksia perinteisiin kivijalkakauppoihin, sekä tutustumaan tuleviin uutuuksiin. Myöhemmin palvelu alkoi myös myymään digitaalisia versioita sarjakuvista, joita voi lukea nettiselaimen lisäksi iPhonella, iPadilla, Android-laitteilla ja Kindle Firellä. Tällaiselle oli selvästi tilaus, sillä kauppa lähti vetämään ryminällä, ja tällä hetkellä comiXologysta ostetaan 5,5 miljoonaa digitaalista sarjakuvaa viikossa.

”On huimaavaa katsoa viimeistä vuotta ja huomata, että comiXology-sovellus on ollut parhaiten tienaava iTunes App Storen sovellus 90% prosenttina kaikista keskiviikkopäivistä”, totesi toinen comiXologyn perustajista John D. Roberts. ”ComiXologyn tehtävänä on tuoda sarjakuvia kaikille ja kaikkialle, ja nyt kun olemme ylittämässä 100 miljoonan latauksen rajapyykkiä, näyttää todellakin siltä että toteutamme kyseisen lupauksen.

Juhlistaakseen menestystään comiXology tarjoaa joka päivä uuden ilmaiseksi ladattavan sarjakuvan siihen saakka, kunnes 100 miljoonaa latausta on rikki. comiXologyn sarjissovelluksen voi ladata ilmaiseksi iOS– sekä Android-alustoille.

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: The Beat