UUSIMMAT

Conan O’Brien -mielenosoituksen paikka vaihtuu Helsingin lumitilanteen vuoksi

15.12.2010 09:44 | Muropaketin toimitus

Coco

Koska Helsingin keskusta kärsii hurjasta lumenmäärästä, on kaikki keskustan torialueet jouduttu muuttamaan parkkipaikoiksi. Lisäksi siellä täällä on kaikenmoista joulumarkkinaa. Finland Wants Conan -mielenosoituksen järjestäjät ovat käyneet pitkät neuvottelut ja saaneet Helsingin kaupungilta kokoontumispaikaksi rautatieaseman viereisen Elielinaukion.

Elielinaukio on Helsingin päärautatieaseman Mannerheimintien ja Postin puoleinen aukio.

Vaikka paikka vaihtuu, on aika pysynyt samana: perjantaina 17.12. klo 12.00.

Järjestäjien lisäinfot aiheesta kuuluvat näin:

WE’RE WITH COCO
Voit ottaa mukaan ”cocoa and cookies” jos haluat, mutta paikalletuleville on tarjolla myös kuumaa marjamehua ja joulupipareita. Ties mitä yllätyksiä vielä keksimme. Ties mitä yllätyksiä sinä keksit!

FINLAND WANTS CONAN
Paikalle ovat tulossa myös ainakin joulupukki ja Mini-Conan. Olisitko sinä kenties valmis hiihtämään mestoille suksilla tai pukeutumaan Masturbating Polar Beariksi tai Tarja Haloseksi? Puvut, kyltit ja hulluttelijat ovat tervetulleita! Kyllä, siis juuri SINÄ olet tervetullut!

WHAT’S THE POINT?
Kuvaamme kokoontumisesta videon, johon lisäämme infon siitä, miten voi todella vaikuttaa Conanin uuden shown saamiseksi Suomeen. Video on lopullinen mielenosoituksemme sekä kannustin kaikille faneille aktivoitua! Lisäksi lähetämme terveiset Conanille osoittaaksemme, ettei hänen tarvitse taistella yksin ohjelman Suomeen saamisen puolesta.

CAN’T MAKE IT ’CAUSE YOU HAVE A REAL JOB?
Jos sinun on välttämätöntä pysyä tätä tärkeämpien velvollisuuksien parissa tai pois Helsingistä perjantaina puoliltapäivin, tsekkaa kokoontumisessa kuvattu video, noudata videon ohjeita ja levitä sitä ahkerasti netissä! Video löytyy mahdollisimman pian kokoontumisen jälkeen YouTubesta ja Conanin uusi show Suomeen -Facebook-fanisivulta.

DO WE REALLY THINK THIS MAKES A DIFFERENCE?!?
Kyllä uskomme! Ainakin yritämme! Jollet sinä usko, voit jättää tulematta. Jos uskot, tule tapaamaan muita Conan-faneja – ja lähetä tv-kanaville sähköpostia, jossa lukee: FINLAND WANTS CONAN!

WHAT IS ”FINLAND WANTS CONAN”?!?
Jollet todella vielä ole kuullut tapahtumasta, löydät lisätietoja täältä Finland wants Conan -tapahtumasivu:
www.facebook.com/event.php?eid=125247477539312

DON’T BE A FINNISH TV-NETWORK, BE WITH COCO!