Uusimmat

Daredevil-käsikirjoittaja vastaa Marvelin Viitta ja Tikari -sarjasta

13.11.2016 12:10 Aki Lehti

Ensi-ilta siirtyy vuoteen 2018.

Marvelin Cloak and Dagger, eli Viitta ja Tikari saavat oman tv-sarjansa, joka nähdään Disneyn omistamalla Freeform-kanavalla, jonka kohderyhmää ovat nuoret ja nuoret aikuiset.

Sarjan pääjehuksi, eli showrunneriksi on nyt kiinnitetty muun muassa Marvelin Daredevilia käsikirjoittanut Joe Pokaski. Ensi-ilta on vasta talvella 2018.

Marvel’s Cloak and Dagger -sarjaa kuvaillaan supersankareiden rakkaustarinaksi, jossa seurataan Tandy Bowenia ja Tyrone Johnsonia, kahta taustoiltaan hyvin erilaista teiniä. Uusien supervoimiensa lisäksi parivaljakon elämää järisyttää myös heidän rakastumisensa.

Sarjaa tilattiin viime keväänä jo koko tuotantokausi, ei pelkkää pilottijaksoa. Viitan ja Tikarin kohderyhmä on 14-34-vuotiaat nuoret aikuiset.

cloak-and-dagger

Lähde: THR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat