UUSIMMAT

Doctor Whon seiskakausi tarjoaa matkan Tardiksen ytimeen

24.10.2012 14:00 | Muropaketin toimitus

Tardis - konseptitaidetta.

Doctor Whon TARDIS-alus on sisältä suurempi kuin ulkoa, mutta mitä kaikkea sieltä löytyy? Tämä selvinnee seitsemännen kauden toisessa jaksossa.

Doctor Who -fanit ovat pitkään halunneet saada kunnon katsauksen TARDIS-aluksen sisuskaluihin. Doctor Who TV -sivuston mukaan tämä toive näyttäisi toteutuvan sarjan seitsemännen esityskauden toisessa jaksossa nimeltään ”Journey to the Centre of the TARDIS”.

Jaksossa näyttelevä Ashley Walters erehtyi tweettaamaan itsestään kuvan jakson lavasteista, ja hänen mukaansa viisi minuuttia myöhemmin sarjan vastaajat olivat ovella tiedustelemassa, mitä tyyppi oikein meinasi – kaikissa ovissa kun oli lappuja, joiden mukaan kuvien tweettaaminen oli kielletty. Avaruuden romunkerääjäryhmän jäsentä esittävän Waltersin mukaan ”jaksomme on ensimmäinen, jossa nähdään näin paljon enemmän TARDISista”.

Tohtoria näyttelevä Matt Smith meinasi möläyttää asian jo pari kuukautta sitten haastattelussa, jossa häneltä kysyttiin miten suuri alus on sisältä, mutta sarjan tuottaja Caroline Skinner keskeytti hänet.

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: Doctor Who TV
Kuva: BBC