Uusimmat

Dwayne Johnsonin HBO-hittisarjan 2. kaudesta julkaistiin traileri

25.04.2016 19:20 Aki Lehti

Entourage-sarjan kaltaista fiilistä tarjoava Ballers kelpaa katsojille. 

Dwayne “The Rock” Johnsonin viime vuonna HBO:lla alkanut Ballers-sarja ei ollut kaikkien kriitikoiden mieleen, mutta katsojille se kelpasi.

Johnson esittää sarjassa eläkkeellä olevaa jenkkifutaria, joka saa elämänsä raiteilleen valmentamalla nuorempia pelaajia.

HBO:n iso kiho Michael Lombardo kehuu tiedotteessa sarjan ja sen näyttelijät maasta taivaisiin ja on todella tyytyväinen siihen, miten Ballers on otettu vastaan. Katsojaluvut ovat olleet siis ilmeisen hyvät.

Johnsonin lisäksi sarjassa nähdään Rob Corrdry, Omar Benson Miller, John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon ja Arielle Kebble.

Sen vastaavana tuottajana toimii Boardwalk Empiresta ja Entouragesta tuttu Steve Levinson. Tuottajina toimivat myös Mark Wahlberg ja Peter Berg.

Toinen tuotantokausi alkaa HBO Nordicilla 18. heinäkuuta.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat