UUSIMMAT

Ensi vuonna alkavasta uudesta Star Trek -sarjasta julkaistiin teaser-traileri

23.05.2016 19:46 | Aki Lehti

Vuoden 2017 Star Trek -sarjaa odottavien fanien kiusaaminen jatkuu. 

Ensi vuonna alkavasta uudesta Star Trek -tv-sarjasta julkaistiin ensimmäinen teaser-traileri, joka paljastaa sarjan logon, mutta on muuten lähinnä fanien kiusaamista. Kyllä tästäkin kunnon trekkie kylmät väreet saa, toisin kuin uuden Star Trek Beyond -leffan trailerista, josta intohimoiset fanit eivät ole oikein innostuneet.

Uuttaa Trekkiä työstävät Hannibal-sarjan luojana tunnettu, Star Trek: Voyagerin ja Star Trek: Deep Space Ninen parissa uransa aloittanut Bryan Fuller yhdessä Alex Kurtzmanin kanssa. Hän toimii myös sarjan showrunnerina ja toisena vastaavana tuottajana. Tekijätiimissä on mukana fanien iloksi myös Nicholas Meyer, muun muassa parhaan Star Trek -leffan, eli Wrath of Khanin ohjaaja.

Sarja alkaa Yhdysvalloissa tammikuussa 2017, jolloin sen ensimmäinen jakso nähdään CBS-kanavalla ja sen jälkeiset jaksot tulevat tarjolle CBS:n omaan striimauspalveluun, CBS All Accessiin.

Kansainvälisesti sarjaa aiotaan esittää sekä televisiossa ja striimauspalveluissa.

Virallinen tiedote kertoo:

“Uusi Star Trek esittelee uusia hahmoja ja mielikuvituksellisia uusia maailmoja ja sivilisaatioita ja käsittelee ajankohtaisia aiheita, jotka ovat olleet sarjan tavaramerkki aina vuodesta 1966 asti. Uusi sarja ei liity tulevaan Star Trek Beyond -elokuvaan, joka saa ensi-iltansa kesällä 2016”

Tieto ei ole virallinen, mutta Birth.Movies.Death väittää sarjan sijoittuvan alkuperäisen Star Trekin maailmaan, aikaan ennen Star Trek The Next Generationia, eikä elokuvien rinnakkaistodellisuuteen.

Lähde: YouTube