Uusimmat

Ensimmäiset kuvat Netfixin ja Marvelin The Defenders -sarjasta

01.11.2016 18:21 Aki Lehti

Jessica Jones kohtaa Misty Knightin.

Netflixin The Defenders -sarjan tuotanto on käynnissä New Yorkissa ja ensimmäiset fotot kuvauspaikalta ovat jo päätyneet nettiin. Kuvissa Krysten Ritterin esittämä Jessica Jones kohtaa Simone Missickin Misty Knightin.

Marvel-tuotannossa nähdään myös Charlie Cox Daredevilinä, Mike Colter esittää Luke Cagea ja Finn Jones Rautanyrkkiä. Mukana on myös jo Daredevil-sarjassa nähty Deborah Ann Woll Karen Pagen roolissa, ja ilmeisesti myös Jon Bernthalin Tuomari on messissä. Sigourney Weaver nähdään sarjan pahiksena.

The Defendersin kahden ensimmäisen jakson ohjaajana toimii S.J. Clarkson, joka vastasi myös Jessica Jonesin Crush Syndrome – ja Ladies Night -jaksoista. Kahdeksasta jaksosta koostuva sarja tulee tarjolle striimauspalveluun ensi vuonna.

Celebrity Sightings in New York City - October 31, 2016

Celebrity Sightings in New York City - October 31, 2016

Celebrity Sightings in New York City - October 31, 2016

Lähde&kuvat: Comingsoon

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat