Uusimmat

Evil Dead -stara Bruce Campbell tarjoaa neuvoja kollegoilleen: ”Vedä Ben Affleckia turpaan”

16.07.2015 09:45 Muropaketin toimitus

Batman ja Teräsmies saavat hulvattoman hauskoja neuvoja oikealta sankarilta.

Bruce Campbellilla ja  Lucy Lawlessilla on edessä melkoinen urakka demonien paloittelussa syksyllä alkavassa Ash vs. Evil Dead -tv-sarjassa. He kokivat parhaaksi neuvoa kollegoitaan, eli muita sankareita kuinka homma oikein kuuluu hoitaa.

Campbell ja Lawless promosivat LA Timesin haastattelussa tulevaa sarjaa. Kun aletaan puhua siitä, miten Campbellin esittämä Ash pysyy järjissään kaiken veren, ruumiinpalojen ja kauhun keskellä, niin haastis lähtee mukavasti lapasesta. Näyttelijän mukaan Ash ei todellakaan ole enää järjissään tai täydellinen, toisin kuin vaikkapa liiankin täydelliset Batman ja Teräsmies.

– Batman vastaan Teris? Sori vaan Warner Bros., olette mokanneet. Suurin osa faneista on vaan että ”ihan naurettavaa, Teräsmies voittaa, vaikka unissaan”, Campbell toteaa.

Näyttelijä ei ole vakuuttunut, kun hänelle mainitaan, että tulevassa Batman V Superman: Dawn of Justice -leffassa Batmanilla on erikoishaarniska joka auttaa taistelussa Teräsmiestä vastaan.

– No sitä hän tarvitsee, jätkä taistelee Teräsmiestä vastaan! Batmanin kasvot ovat paljaana. Vedä Ben Affleckia turpaan, suoraan päin pläsiä, valmista tuli. Poistu paikalta. Mitä tänään on ruuaksi?

Tässä vaiheessa Lucy Lawless liittyy mukaan

– Affleck on vaan että: ”ei ei, ei naamaan, ei naamaan!”, näyttelijär nauraa.

– Hei, hyvä yritys, mutta en usko tuota hommaa. Jos mukana olisi kryptoniitti, niin sitten, mutta kellä on kryptoniittia messissä? Vain Lex Luthorilla, Campbell jatkaa.

– Aa, Batmanin puku, haloo, Lawless tokaisee.

– Batmanin puku on tehty kryptoniitista? Melkoinen huijari. Mistä hän sen muka ostaa, netistä?

– Netistä saa mitä vaan, vaikka kryptoniittikalsareita, Lawless huomauttaa. 

Koko hulvaton haastis löytyy täältä.

Ash vs. Evil Dead alkaa Starz-kanavalla 31. lokakuuta ja Batman v Superman: Dawn of Justicen ensi-ilta on 16. maaliskuuta 2016.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: LA Times

Muropaketin uusimmat