UUSIMMAT

Ewan McGregor nähdään tuplaroolissa hienon Fargo-sarjan 3. kaudella

23.05.2016 20:48 | Aki Lehti

McGregor esittää kahta eri veljeä.

FX-kanavan Fargo-elokuvaan perustuva tv-sarja sen kuin paransi menoaan toisella tuotantokaudellaan, vaikka leffan ohjanneet Coenin veljekset eivät sitä fanitakaan.

Emmynkin voittanut musta komedia jatkuu ensi vuonna ja sen puuhamiehenä jatkaa edelleen sarjan luoja, Emmy- ja Golden Globe -palkittu Noah Hawley.

Ensimmäisellä kaudella sarjan pääosissa nähtiin Billy Bob Thornton ja Martin Freeman.

Fargon 2. kaudella hypättiin ajassa taaksepäin vuoteen 1979 ja pääosissa olivat Patrick Wilson yhdessä Ted Dansonin ja Jean Smartin sekä Kirsten Dunstin kanssa.

Nyt vuoteen 2010 sijoittuvalle 3. kaudelle on buukattu tuplarooliin Ewan McGregor, joka esittää sekä Emmit ja Ray Stussya, jotka ovat veljeksiä. Hahmokuvaukset kertovat:

“Emmit Stussy on Minnesotan Parkkipaikkojen Kuningas. Komea, itse rikkautensa haalinut kiinteistömoguli ja perheelleen omistautunut mies, joka on omasta mielestään elävä todiste amerikkalaisesta menestystarinasta.”

”Hänen vähän nuoremman veljensä Ray Stussyn tarina on varoittava esimerkki. Kaljuuntuva, kaljamahainen Ray oli high school -kuningas, mutta toimii nyt ehdonalaisvalvojana. Hän on katkera kohtalostaan ja syyttää veljeään epäonnistumisistaan.”

Fargo on McGregorin ensimmäisen vakituinen rooli tv-sarjassa. Hänet nähdään ensi vuoden tammikuussa myös odotetussa Trainspotting -leffan jatko-osassa, josta julkaistiin viime viikolla ensimmäinen traileri.

fargo_tv_on_fx.0_cinema_1200.0

Lähde: EW