Uusimmat

Fast & Furious -ohjaaja tuo Ihmemies MacGyverin takaisin uudella näyttelijällä‏

04.02.2016 19:02 Aki Lehti

Onko Ihmemies mitään ilman takatukkaa?

CBS-kanava aikoo tehdä uuden Ihmemies MacGyver -sarjan televisioon. Richard Dean Anderson ei valitettavasti ole mukana uusissa jaksoissa.

Kehitteillä oleva Ihmemies on uusi versio alkuperäisestä sarjasta. Se kertoo vähän päälle parikymppisestä MacGyverista, jonka salainen organisaatio palkkaa ratkomaan ongelmia ja estämään onnettomuuksia omaperäisillä tavoilla.

Kuulostaa tutulta, mutta mitä mahtaa olla tiedossa ilman Andersonia?

Paul Downs Colaizzo on vastuussa uuden MacGyverin käsikirjoituksesta. Projektissa on mukana onneksi myös Henry Winkler, paluun tekevä alkuperäisen Ihmemiehen tuottaja. Hänen lisäkseen vastaavina tuottajina toimivat myös Michael Clear ja Fast & Furious 7:sta tuttu James Wan, joka myös ohjaa ainakin pilottijakson.

Ihmemies

Lähde: Variety

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat