Uusimmat

Fox-kanava esittää The Walking Deadin 7. kauden ensimmäisen jakson ennakkoon

19.10.2016 11:34 Aki Lehti

Avausjakso tulee töllöstä jo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

The Walking Dead -fanit saavat vihdoinkin ensi maanantaina selville 7. kauden avausjaksossa kenet kaheli Negan-pahis tappoi armaalla Lucille-pesäpallomailallaan kuudennen kauden kohua aiheuttaneessa finaalissa.

The Walking Dead -sarjan seitsemäs tuotantokausi alkaa sunnuntaina 23. lokakuuta Yhdysvalloissa AMC-kanavalla ja sen kansainvälinen ensi-ilta on maanantaina 24. lokakuuta klo 22.00 FOX-kanavalla. Sarjan kansainvälinen lanseeraus toteutetaan 125 eri maassa samana päivänä.

Suomen FOX tekee intohimoisille faneille kuitenkin palveluksen ja näyttää ensimmäisen jakson samaan aikaan jenkkien kanssa, eli klo 04.30 ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Lähde: Fox / Facebook

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat