Uusimmat

Fox-kanava vauhdissa – Luvassa Tappava ase- ja Manaaja -tv-sarjat

12.05.2016 19:49 Aki Lehti

Klassikoiden reboot-versiot varmistuivat.

Kerroimme jo alkuvuodesta Foxin suunnittelevan uusintaversioita sekä Tappava ase – Lethal Weapon, että Manaaja – The Exorcist -elokuvaklassikoista.

Nyt kanava on vahvistanut molemmat.

Tappavan aseen pääosassa nähdään Clayne Crawford Martin Riggsin roolissa ja Damon Wayans esittää Roger Murtaughia, Riggsin partneria. Elokuvissa rooleissa nähtiin tietysti Mel Gibson ja Danny Clover.

Sarjan vastaavana tuottaja toimii McG ja hän myös ohjaa tunnin mittaisen pilottijakson.

Manaajan modernin version inspiraationa toimii William Blattyn vuoden 1971 kirja ja siihen perustuva elokuvaklassikko.

The Exorcistin oikeudet omistava Morgan Creek on suunnitellut sarjaa jo vuodesta 2013 asti, jolloin William Friedkinin elokuva juhlisti 40-vuotispäiväänsä. Käsikirjoituksesta vastaa Fantastic Fourista tuttu Jeremy Slater.

The Exorcistia kuvaillaan psykologiseksi trilleriksi, jossa seurataan kahta hyvin erilaista miestä, jotka joutuvat kasvokkain todellisen pahuuden kanssa.

Sarjan pääosissa nähdään muun muassa Geena Davis, Ben Daniels, Kurt Egyiawan, Alfonso Herrera, Brianne Howey ja Hannah Kasula.

Tappava ase

Lähde: Fox

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat