Uusimmat

FOX tekee historiaa The Walking Deadin luojan uuden tv-sarjan lanseerauksessa

20.05.2016 00:01 Muropaketin toimitus

Outcast saa ensiesityksensä tänään perjantaina 20.5. samanaikaisesti 61 maassa Euroopassa ja Afrikassa Facebook Live -palvelun välityksellä.

Suomessa sarjan ensimmäinen jakso on katsottavissa klo 23.00 FOX-kanavan Facebook-sivuilla.

Yhteistyö Facebookin kanssa on ensimmäinen laatuaan ja FOX Networks Group markkinoi tuotantoa tavalla, jota ei ole heidän mukaansa aiemmin käytetty tv-sarjan lanseerauksessa.

”Mielenkiintoisen sisällön lisäksi haluamme luoda uudenlaisia väyliä markkinoida ohjelmiamme ja koemme, että tällä yhteistyöllä puhuttelemme sarjan kohderyhmää sen omimmalla maaperällä”, kommentoi FOX Networks Groupin markkinointi- ja ohjelmajohtaja Elina Mustelin.

Outcast-sarja on tunnetun sarjakuvien luojan, Robert Kirkmanin käsialaa. Kirkman on luonut myös kansainvälisen hittisarjan The Walking Deadin, joka on nähty Suomessa FOX-kanavalla.

”The Walking Deadilla on laaja ja uskollinen fanikunta ja se on yksi katsotuimmista kansainvälisistä sarjoistamme. Nyt katsojilla on mahdollisuus tutustua uuteen jännittävään Outcast-sarjaan samaan aikaan muiden Euroopan ja Afrikan maiden kanssa ja jakaa kokemuksensa sosiaalisessa mediassa”, kertoo Elina Mustelin.

Outcast kertoo kauhutarinan Kyle Barnesista (Patrick Fugit, ”Almost Famous”, ”Gone Girl”), joka on ollut lapsuudestaan lähtien pahojen henkien riivaama. Hän yrittää päästä eroon menneisyyden kahleista ja yhdessä pastori Andersonin (Philip Glenister, ”Life on Mars”) kanssa Kyle pyrkii löytämään elämälleen uuden suunnan. Pian hän kuitenkin huomaa olevansa tekemisissä asioiden kanssa, jotka saattavat vaikuttaa koko ihmiskunnan kohtaloon.

Outcast nähdään ruudussa FOX-kanavalla 6. kesäkuuta klo 23.00 lähtien.

Toivotaan sarjan olevan yhtä hyvä kuin lähdemateriaalina toimiva sarjakuva, joka on kahden albumin perusteella parasta Kirkmania Invincible -sarjiksen ohella.

Lähde: Fox