UUSIMMAT

Fringen tekijöiltä luvassa uusi scifi-sarja

25.10.2012 11:00 | Muropaketin toimitus

Fringe.

Hullua tiedettä ja ulottuvuuskikkailua tarjoava Fringe on saavuttamassa päätöksensä, mutta sen tekijöitä on tulossa uusi scifi-poliisisarja.

Liikkeellä on ollut jo pitkään huhuja, että J.J. Abrams ja Fringe-sarjan nokkamies J.H. Wyman olisivat työskentelemässä uuden scifi-sarjan parissa, mutta nyt Wyman on paljastanut mistä siinä on kyse. Seuraava sarja on tulevaisuuden Los Angelesiin sijoittuva ”buddy cop” -kyttäsarja, jossa poliisit työskentelevät inhimillisten androidien kanssa.

Wymanin mukaan jo pilottijaksossa käsitellään ”aika mahtavia teemoja” ja sarjan keskiössä on ihmiset vastaan tekgnoloa ajattelu, jonka Wyman myöntää olevan pienoinen pakkomielteensä. Wymanin mukaan sarja starttaa ensi vuoden alkupuolella ja se tulee vetoamaan Abramsin aiempien projektien faneihin. ”Projekti koskettaa muita tekemiämme juttuja, mutta se on ehdottomasti ainutlaatuisempi ja tehty näkökulmasta, jota emme ole aiemmin ottaneet”, Wyman kuvaili projektia Digital Spyn haastattelussa. ”Jos olet scifin ja draaman ystävä, tulet pitämään tästä sarjasta”.

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: Digital Spy