Uusimmat

Game of Thronesin suurimman kusipään esittäjä aikoo lopettaa näyttelemisen

26.11.2013 09:30 Muropaketin toimitus

Game of Thrones

Huolimatta pikaisesta esiintymisestään Batman Beginsissä, Jack Gleeson tunnetaan parhaiten roolistaan kuningas Joffreyna Game of Thrones -tv-sarjassa. Lisää näkyviä rooleja tuskin on kuitenkaan jatkossa luvassa.

The Independent -lehden tuoreessa haastattelussa 21-vuotias Jack Gleeson paljasti, ettei häntä kiehdo menestyneen tv-sarjan mukanaan tuoma kulta ja kunnia. Mies on paljon kiinnostuneempi hyväntekeväisyystyöstä ja aikookin keskittyä siihen tulevaisuudessa paljon enemmän.

Gleeson vieraili hiljattain hyväntekeväisyysjärjestön kautta Haitissa, jossa vuoden 2010 maanjäristys tappoi 230 000 ihmistä ja jätti 1,5 miljoonaa kodittomiksi. Osittain sen myötä mies on pistänyt elämänarvojaan uusiksi. On sangen mahdollista, ettei hän Joffreyn roolin jälkeen enää osallistu isojen tv- ja elokuvatuotantojen tekemiseen.

Ihan hetkeen ei Jack Gleeson kuitenkaan Game of Thronesista ole poistumassa. Sarjan neljäs kausi alkaa alkuvuodesta 2014, eli samoihin aikoihin kun kolmas kausi julkaistaan DVD:nä ja Blu-ray:na. Joffrey jatkaa tarinassa merkittävässä roolissa jatkossakin.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Independent