HBO Nordicin kehutun komediasarjan 2. kaudella vierailevat mm. Ewan McGregor ja Evan Rachel Wood [traileri]

27.07.2015 20:30 Muropaketin toimitus

Englantilainen komediasarja jatkuu nimekkäiden vierailijoiden kera.

Emily Mortimerin (The Newsroom) ja Dolly Wellsin (Bridget Jones – elämäni sinkkuna) tähdittämä komediasarja Doll & Em jatkuu HBO Nordicilla kuusiosaisen 2. kauden myötä 1. elokuuta.

Englannissa kesäkuussa alkaneen uuden kauden vieraileviin tähtiin lukeutuvat mm. Ewan McGregor, Olivia Wilde, Evan Rachel Wood ja Mikhail Baryshnikov.

Ensimmäisellä kaudella nähtiin, mitä tapahtuu kun Hollywood-näyttelijätär palkkaa lapsuudenystävänsä henkilökohtaiseksi avustajakseen kuvatessaan elokuvaa Los Angelesissa. Katkeransuloinen ja intiimi tarina seurasi näiden kahden naisen ystävyyssuhdetta odottamattomien kommellusten ja yllättävien käänteiden läpi. Englantilaissanomalehti The Independent nimesi sarjan ”yhdeksi vuoden 2014 parhaista uutuussarjoista” ja kuvaili sen olevan ”todentuntuinen, hauska ja pisteliäs”.

Nyt alkavalla toisella kaudella ystävykset kirjoittavat yhdessä off-Broadway-näytelmää pyrkimyksenään saada yhdenvertaisesti aikaan jotain luovaa. He saavat houkuteltua Evan Rachel Woodin ja Olivia Wilden esittämään päärooleja.

Uuden kauden ohjauksesta vastaa Azazel Jacobs ja sen ovat tuottaneet Alessandro Nivola ja Kevin Comer Nivolan ja Mortimerin King Bee -tuotantoyhtiölle. BAFTA-palkittu Andrew Eaton toimii vastaavana tuottajana Skyn Lucy Lumsdenin kanssa.

1. kausi on katsottavissa HBO Nordicilla.

Lähde: HBO Nordic