Uusimmat

HBO suunnittelee jatkoa Game of Thronesille esiosan muodossa

17.11.2016 17:59 Aki Lehti

HBO ei ole aiemmin tehnyt jatkoa millekään sarjalleen.

HBO:n ohjelmistojohtaja Casey Bloys kertoi toissapäiväinä kanavan tilanneen toisen tuotantokauden Westworld-scifisarjaa, sekä jatkavansa myös Insecure– ja Divorce-sarjoja. Samalla hän paljasti HBO:n neuvottelevan edelleen kirjailija George R.R. Martinin kanssa mahdollisesta Game of Thrones -jatkosta, jonka on tarkoitus olla esiosa alkuperäiselle sarjalle.

– Sanoisin, että keskustelut ovat olleet vasta alustavia, Bloys sanoo.

Esiosan tarinaa ei siis ole vielä päätetty, vaan kanava ja kirjailija pohtivat edelleen mahdollisia vaihtoehtoja Westerosin laajasta historiasta.

Game of Thronesia on jäljellä enää kaksi tuotantokautta, jotka molemmat ovat tavallista lyhyempiä. Seitsemäs kausi nähdään kesällä 2017.

gameofthrones0005

Lähde: EW

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat