Uusimmat

HBO tekee Marvel-sarjakuvaan perustuvan tv-sarjan

13.06.2016 18:45 Aki Lehti

Brian Michael Bendisin Scarlet-adaptaatio nähdään juuri oikealla kanavalla.

Jessica Jonesin, All-New X-Menin, Ultimate Spider-Manin ja New Avengers -sarjisten käsikirjoittajana tunnetun Brian Michael Bendisin ja Alex Maleev’n Scarlet-sarjakuvasta tehdään tv-sarja, joka nähdään HBO:n sisarkanava Cinemaxilla, joka on tuttu muun muassa Banshee- ja Outcast-sarjoistaan.

Scarlet-sarjakuvaa julkaisee Marvelin Icon Comics, kustantamo jonka taiteilijat omistavat itse oikeudet hahmoihinsa.

– Teen sarjakuvaa nimeltään Scarlet, jonka HBO:n tv-adaptaatiosta kerrotaan pian virallisesti, Bendis paljasti ATX Television Festival -tapahtumassa.

Scarlet on kertomus nuoresta Portlandista kotoisin olevasta Scarlet Rue -nimisestä naisesta, joka kapinoi yhteiskunnan korruptiota vastaan ja tulee samalla aloittaneeksi vallankumouksen.

– Scarlet on täynnä asioita, joita ei uskoisi näkevänsä tv-sarjassa. Pääosassa on nainen, joka tappaa poliiseja vain siksi, että hänen maailmansa on pirstaleina. Kun myin oikeudet, myin ne ihmisille, jotka etsivät juuri jotain tällaista, Bendis jatkaa.

Cinemax taitaa siis olla juuri oikea kanava Scarletille.

scarlet-cover-issue-5-663x1024

Lähde: CBM

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat