UUSIMMAT

HBO:n odotettu scifi-sarja vaikuttaa trailerin perusteella mahtavalta

20.06.2016 19:40 | Muropaketin toimitus

Westworldin pääosissa ovat mm. Anthony Hopkins, Ed Harris ja Evan Rachel Wood.

Kymmenestä jaksosta koostuva HBO:n jättisatsaus Westworld on tummasävyinen odysseia tekoälyn kukoistuksen aikaan. Lähitulevaisuuden ja kuvitteellisen menneisyyden risteykseen sijoittuva sarja käsittelee maailmaa, jossa ihmisten kaikki turmeltuneimmatkin mielihalut pääsevät valloilleen.

Sarjan pääosissa nähdään Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth ja Clifton Collins Jr.

Uutuussarja on saanut innoituksensa Michael Crichtonin käsikirjoittamasta ja ohjaamasta elokuvasta Westworld. Sarjan ovat tuottaneet Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions ja Kilter Films yhteistyössä Warner Bros. Televisionin kanssa. Jonathan Nolan toimii vastaavana tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana, Lisa Joy on vastaava tuottaja ja käsikirjoittaja ja J.J. Abrams, Jerry Weintraub ja Bryan Burk ovat vastaavia tuottajia.

Westworld saa ensi-iltansa HBO Nordicilla tänä syksynä.

Lähde: HBO Nordic

Muropaketin uusimmat