UUSIMMAT

Hotelli Ellivuoressa kuvattu video poistui YouTubesta – hotelli kommentoi kohua

25.02.2011 10:01 | Muropaketin toimitus

Uutisoimme eilen hotellihuoneeseensa pettyneestä perheenisästä, joka päätti kuvata videon huoneensa epäkohdista ja julkaista sen internetissä. Sarkastinen vuodatus keräsi parissa päivässä yli 190 000 katsojaa, mutta nyt tekijä on poistanut videon YouTubesta.

Hotelli Ellivuoren johtaja Ari Eskola kommentoi paljon huomiota kerännyttä hotellivideota seuraavasti:

”YouTubesta torstaiaamuna 24.2.2011 liikkeelle lähtenyt ’yleinen terveysvaara Ellivuori-hotellissa’ -video ja siitä kummunnut uutisointi ansaitsevat myös hotellin taholta muutaman kommentin:

totta on, että eräs asiakkaamme on ollut perin tyytymätön huoneeseensa. Hotellikiinteistömme on valmistunut 1970-luvun alussa ja vuosien saatossa sekä yleiset tilat että valtaosa huoneista on tottakai päivitetty vastaamaan ajan vaatimuksia – pieni osa huoneista sen sijaan odottaa edelleen ajanmukaistamista. Tällaisesta huoneesta on nyt kysymys.

Saatu kritiikki on osin aiheellista. Niinpä kyseisen huoneen puutteet on terveystarkastajan toimesta tarkastettu ja tätä kirjoitettaessa jo korjattu. Tarkastuksen ovat tänään torstaina suorittaneet Sastamalan perusturvakuntayhtymän ympäristöterveydenhuollon tarkastajat. Tarkastajat eivät havainneet nyt nousseen uutisoinnin kohteena olevassa huoneessa 701 tai muissa tarkastetuissa huoneissa minkäänlaista terveyshaittaa.

Hotelli Ellivuori tarjoaa edelleen viihtyisän, kohtuuhintaisen majoituksen elämää nähneessä, mutta täysin toimivassa hotellimiljöössä häikäisevän upean luonnon keskellä.”

Lähde: Hotelli Ellivuoren kotisivut