UUSIMMAT

Hullunhauskaan kulttielokuvaan perustuvassa Netflixin tv-sarjassa nähdään alkuperäiset tähdet Bradley Cooper ja Paul Rudd [traileri]

06.07.2015 21:00 | Muropaketin toimitus

Wet Hot American Summerin tv-versio vaikuttaa yhtä hauskalta kuin alkuperäinen leffa.

Netflix on julkaissut vuoden 2001 kulttielokuvaan perustuvan Wet Hot American Summer: First Day of Camp -minisarjan julisteen ja trailerin.

Uusi alkuperäissarja julkaistaan yksinoikeudella Netflixissä 31. heinäkuuta. Minisarjan pääpiruina toimivat David Wain ja Micheal Showalter.

Netflixin sarjassa nähdään elokuvan alkuperäisiä tähtiä kuten Elizabeth Banks, Bradley Cooper ja Paul Rudd. Uusia nimiä ovat muun muassa Jon Hamm ja Michael Cera. Kulttiklassikon esiosassa palataan Firewoodin kesäleirille, vuoteen 1981. Ensimmäisen leiripäivän tapahtumat karkaavat nopeasti käsistä, kun vihollisuuksia puhkeaa, salaisuuksia paljastuu, sydämiä särkyy ja hormonit myrskyävät.

Leffa ja sarja parodioivat 80-luvun teinileffoja ja kesäleirejä. Alkuperäinen elokuva kuvasi kesän viimeistä päivää, mutta sarja keskittyy sitä edeltäviin tapahtumiin Camp Firewoodin kesäkauden ensimmäisenä päivänä.

Jos alkuperäinen leffa on näkemättä ja traileri naurattaa yhtään, niin elokuva kannattaa katsastaa ennen sarjan alkua.

​Lähde: Netflix