Uusimmat

Hyvää kansainvälistä UFO-kontaktipäivää! Tänään otetaan yhteys avaruusolentoihin

15.03.2013 07:58 Muropaketin toimitus

UFO-päivä

Naistenpäivän ja suihinottopäivän jälkeen on vuorossa hieman erilainen juhlapäivä. Tänään otetaan nimittäin yhteys avaruusolentoihin!

Perjantaina 15. maaliskuuta juhlistetaan kansainvälistä UFO-kontaktipäivää. Tänä vuonna on kyseessä erityisen merkittävä juhlapäivä, sillä ensimmäisestä kontaktipäivästä tulee kuluneeksi tasan 60 vuotta. Siksi kontaktipäivää juhlitaan periaatteessa koko viikko.

Vuonna 1953 järjestö nimeltä International Flying Saucer Bureau eli ”kansainvälinen lentävien lautasten virasto” koetti USA:ssa saada meditoimalla yhteyden avaruusveikkoihin. Kontaktipäivässä ei siis ole kyse kokoontumisesta johonkin tiettyyn fyysiseen paikkaan. Tarkoituksena on kutsua avaruusolentoja luoksemme rauhanomaisen kohtaamisen merkeissä ja tämän voi jokainen tehdä esimerkiksi kotonaan.

Eri tapoja ottaa yhteys taivaan väkeen:

– Meditoiminen
– Intentointi
– Rukoileminen
– Ajatteleminen
– Tietoisuuden keskittäminen

Kuulostiko epämääräiseltä? Eipä hätää, neuvoja tarjoaa A Guide to Initiating… Contact with Extraterrestrials.

Heti perinteisen kontaktipäivän perään sunnuntaina on luvassa ET Contact Day, jonka on määrä olla kaikkien aikojen suurin yritys ottaa kontakti avaruusolentoihin. World Contact Dayn ja ET Contact Dayn lisäksi on olemassa vielä World UFO Day eli kansainvälinen UFO-päivä, joka järjestetään vuosittain 2. heinäkuuta.

Juhlittavaa riittää ja kontakteja luodaan alati, kun on UFO:ista kyse. Hyvä niin, sillä mistä elämässä on kyse, jos ei ilonpidosta?

Lue myös:

Dome.fi koulunpenkillä: Tällainen oli Helsingin yliopiston ufokurssin ensimmäinen luento

Haastattelu: Juhan af Grann ei arvosta ufohörhöjen elokuvia

Haastattelussa Stan Romanek – Maailman uskottavin UFO-siepattu?

World Contact Day

Teksti: Tatu Junni