UUSIMMAT

Jee! Hannibal-sarja saattaa sittenkin jatkua

25.06.2015 17:41 | Muropaketin toimitus

Uusi trailer Hannibal-sarjasta.

Tekijät neuvottelevat jatkosta Amazonin ja Netflixin kanssa.

Twitterissa alkoi melkoinen tykittely NBC:n toissapäiväisen ilmoituksen jälkeen lopettaa Hannibal-sarja.

#SaveHannibal -kamppiksella on sarjan vastaavan tuottajan Bryan Fullerin mukaan varmasti merkitystä mahdollisen jatkon kannalta.

Hän kertoo missä mennään: ”Netflixin ja Amazonin kanssa ollaan käyty keskusteluja. Netflix on kiinnostunut ja todella innoissaan sarjasta, mutta luulen että nykyinen diilimme Amazonin kanssa estää Netflixia jatkamasta sarjaa.”

Amazonilla on ainakin Jenkeissä oikeudet Hannibalin kolmeen tuotantokauteen, joten loogisinta olisi jatkaa sarjaa siellä, ei Netflixissa, NBC:n omistamalla SyFy-kanavalla tai vaikkapa USA-kanavalla.

Vaikka Amazon kuulostaakin fiksuimmalta ratkaisulta mahdollisen jatkon kannalta, niin tässä kohtaa homma menee vielä vaikeammaksi. Ilman sarjan lopettaneen NBC:n mukanaoloa rahoituksen saaminen voi olla hankalaa. Suuri osa rahoituksesta tuli aiemmin Euroopasta.

”Tiedän vain että keskusteluja käydään eri lafkojen kanssa, jotta saamme selville miten kiinnostuneita ne oikeasti ovat. Rahan saaminen kansainvälisiltä kumppaneilta voi mennä vaikeaksi ilman NBC:tä”, Fueller jatkaa.

”En usko että neljäs kausi voisi olla enää synkempi kuin mitä olemme jo nähneet. Suunnittelemamme juoni on ihan sairas, mutta mukana on myös enemmän huumoria. Olisin valmis toteuttamaan sen myös vaikkapa elokuvana”, tuottaja sanoo.

Kaikki on siis edelleen täysin auki, mutta me veikkaamme sarjan jatkuvan jossain muodossa.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Variety

Muropaketin uusimmat