UUSIMMAT

Jim Carreyn synkästä komediaseikkailusta tehdään Netflix-sarja

06.11.2014 08:20 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/lemonysnicket2929292.jpg

Vuonna 2004 ilmestynyt Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja lukeutuu Jim Carreyn vähemmän tunnettuihin elokuviin.

Daniel Handlerin romaaniin pohjautuvasta Surkeiden sattumusten sarjasta (Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Event) kaavailtiin elokuvasarjaa, mutta suosio ei riittänyt jatko-osiin asti. Nyt Netflix aikoo kuitenkin muokata kirjoista televisiosarjan.

Projektin aikataulusta tai tekijätiimistä ei ole vielä tietoa, mutta vaikuttaisi melko epätodennäköiseltä, että Jim Carrey olisi mukana näyttelijätiimissä. Toisaalta: Kevin Spaceyn lupauduttua mukaan House of Cardsiin, mikä vain on mahdollista.

Brad Silberlingin ohjaaman Surkeiden sattumusten sarja on sangen pätevä pikkuelokuva. Sen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Hyvä katsoja, jos pidät elokuvista, jotka tulvivat laulavia kaneja, räjähtäviä avaruusaluksia tai cheerleadereitä, pitelet kädessäsi aivan väärää elokuvaa. Tämä elokuva on äärimmäisen kauhistuttava, sanoisinpa jopa henkeäsalpaava seikkailu, jossa on mukana kolme orpoa sekä roistomainen kreivi Olaf (Carrey), joka halajaa lasten valtavaa perintöä. Elokuva sisältää tuhoisan tulipalon, herkullista pastaa, Jim Carreyn, ihmissyöjäiilimatoja, tavattoman vaarallisen käärmeen, Meryl Streepin sekä Jude Lawn.”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter

Muropaketin uusimmat