Uusimmat

Jopa presidentti Obama on huolissaan Mr. Robot -hittisarjan 2. kauden trailerissa

18.05.2016 19:48 Aki Lehti

Viime vuoden kehutuin sarja palaa 2. kauden jaksoin.

Viime kesänä Jenkeissä ja alkuvuodesta Suomessa Yle Tv2-kanavalla nähty Mr Robot kehuttiin syystäkin maasta taivaisiin ja se voitti parhaan draamasarjan Golden Globen. Myös sarjassa näyttelevä Christian Slater sai pystin parhaasta sivuroolista.

Mr Robot kertoo Rami Malekin esittämästä antisosiaalisesta mielenterveysongelmista kärsivästä hakkerista nimeltä Elliot.

Mr Robot jatkuu Yhdysvalloissa 2. tuotantokauden jaksoin 13. heinäkuuta ja nyt siitä on julkaistu kunnon traileri, jossa jopa presidentti Obama on huolissaan hakkeriporukan touhuista.

Sarjan luoja Sam Esmail on luvannut tulevien jaksojen paljastavan mitä tapahtui ennen 1. kauden alkua. Poikkeuksellisesti Esmail myös ohjaa kaikki kakkoskauden 10 jaksoa.

Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta toivottavasti Yle ottaa myös tulevat jaksot mahdollisimman pian ohjelmistoonsa.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat