UUSIMMAT

Justin Bieberin hiuskiehkuralle käsittämätön hinta

03.03.2011 09:21 | Muropaketin toimitus

Lähes 30 000 euroa muodostui loppuhinnaksi, kun Justin Bieber möi hiustupsunsa huutokaupassa. Onnellisen ostajan rahat päätyvät hyväntekeväisyyteen.

Justin Bieberin on oltava todella kuumaa kamaa Yhdysvalloissa, vaikka menestys Euroopassa hakee vielä uomiaan. Tuorein todiste menestyksen suuruudesta on se, että juuri 17 vuotta täyttäneen popparin hiuksista maksettiin huutokaupassa reilut 40 000 dollaria. Eurooppalaisena valuuttayksikkönä loppusumma oli lähes 30 000 euroa.

TV-juontaja Ellen DeGeneresin avulla hoidettu hiuskampanja ei toki ollut tarkoitettu kasvattamaan Justin Bieberin tilipussia, vaan rahat ohjataan suoraan pelastettujen eläimien suuntaan. 30 tonnilla ostaja saa Bieberin tukkaa muovilaatikossa, Justin Bieberin nimikirjoituksen ja todistuksen hiusten aitoudesta sekä tavata tähden. Olennaista on se, että huutokaupan voittanut lahjoittaa merkittävän summan eläinten suojeluun. Dome toivoo, että huutaja ei ollut sama, joka ”osti” suomalaisen lumenpudottajan koko omaisuuden ja katosi.