UUSIMMAT

Kauhusarja Hemlock Groven luoja väkivallasta: ”Miehet vetävät turpaan, naiset aiheuttavat syömishäiriöitä”.

27.04.2013 14:00 Muropaketin toimitus

Hemlock Grove

Netflixin uutuussarja Hemlock Grove pohjautuu Brian McGreevyn saman nimiseen romaaniin. Sama mies on myös toiminut sarjan käsikirjoittajana sekä tuottajana.

Dome.fi tapasi Brian McGreevyn ja hänen käsikirjoittajakollegansa Lee Shipmanin Torontossa pari viikkoa sitten. Miesten mukaan Hemlock Grove tutkii, miten ihminen eroaa hirviöstä, josko mitenkään. Avainhahmoja näyttelevien Famke Janssenin ja Dougray Scottin mukaan jokaisessa ihmisessä on pahaa, mutta myös hyvää. Samalla linjalla ovat myös käsikirjoittajat, joiden mielestä ihminen on kykeneväinen kaikkeen mahdolliseen pahaan ihan ilman yliluonnollisia hirviöitäkin.

Jos voisimme tietää mitä toistemme mielissä täsmälleen liikkuu, olisimme järkyttyneitä.

”Paljastamatta nyt tarinasta liikaa, iso osa Hemlock Groven väkivallasta on lähtöisin naisista. Myytin mukaanhan miehet ovat väkivaltaisempia, koska olemme siihen fyysisesti kykeneväisempiä. Ei se kuitenkaan niin mene. Ihmiset ne väkivaltaisia ovat, eivät vain miehet”, Brian McGreevy muistuttaa. Samalla hän kertoo kokemuksistaan New Yorkin muotimaailmassa. Siellä ne naiset vasta petoja ovatkin. ”Miehet vetävät toisiaan turpaan, naiset aiheuttavat toisilleen syömishäiriöitä”, kirjailija summaa sukupuolten väliset eron hymyillen. Sekaisin olemme siis kaikki.

Lue koko haastattelu täältä:

Haastattelussa Netflix-sarja Hemlock Groven luojat Brian McGreevy ja Lee Shipman: ”Kaikki alkoi viinasta ja laiskuudesta”

Lue myös:

Haastattelu: Hemlock Grove -tähdet Famke Janssen ja Dougray Scott pintaa syvemmältä

Ihmissusia ja sarjamurhaajia: esittelyssä Netflixin uusi kauhusarja Hemlock Grove

Muropaketin uusimmat