Uusimmat

Kilpailevan kanavan huippusarjan 3. kausi alkaa HBO Nordicilla heinäkuussa [traileri]

25.06.2015 19:30 Muropaketin toimitus

Uudella kaudella on mukana Katie Holmes yhdessä Golden Globe -palkitun Ian McShanen (Deadwood) kanssa.

HBO Nordicin diilistä CBS Studios Internationalin kanssa on jo vuosi aikaa, mutta edelleen tuntuu omituiselta katsoa striimauspalvelusta kilpailevan Showtime-kanavan sarjoja.

Ray Donovan jatkuu 3. kauden jaksoin 13. heinäkuuta alkaen HBO Nordicilla. Nyt mukaan sarjaan liittyy tv-, elokuva- ja Broadway-tähti Katie Holmes yhdessä Golden Globe -palkitun, Deadwoodista tutun Ian McShanen kanssa.

Ray Donovan hoitaa likaiset hommat Los Angelesissa, rikkaiden ja kuuluisien keitaassa. Roolistaan kahdesti Golden Globe -ehdokkaana ollut Liev Schreiber nähdään nimiroolissa miehenä, jonka työ on saada julkkisten, urheilutähtien ja yritysjohtajien ongelmat katoamaan. Valitettavasti mies ei pysty samaan omassa elämässään. Edellisellä tuotantokaudella Rayn elämä koki mullistuksen, kun hänen otteensa sekä perheestään, Mickey-isästään (roolistaan Golden Globe -palkittu Jon Voight) ja FBI:sta tuntui karkaavaan käsistä ja Rayn taidot niin patriarkkana, huoltajana kuin suojelijana joutuivat koetukselle. Nyt alkavalla kaudella Ray tapaa ylettömän rikkaan mediamoguli Andrew Finneyn (Ian McShane) ja tämän armottoman Paige-tyttären (Katie Holmes). Tapahtumien edetessä Raystä muodostuu Finney Empiren voimatekijä.

Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään myös Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey ja Devon Bagby. 

Vieläkö Ray Donovan on yhtä hyvä kuin aiemmin jää nähtäväksi. Showtime on vastuussa vaikka kuinka monesta huippusarjasta, mutta valitettavan moni niistä muuttui moskaksi parin kauden jälkeen, esim. Dexter, Nurse Jackie ja Californication.

Lähde: HBO Nordic

Muropaketin uusimmat