Uusimmat

Kuvagalleria: Tältä näyttää Marvelin sarjakuvamaailma täysremontin jälkeen

13.09.2015 12:33 Aki Lehti

Salattujen sotien päätyttyä on luvassa yli 60 uutta Marvel-sarjakuvalehteä.

Koko Marvelin sarjisuniversumin täysin uusiksi laittavaa Salatut sodat -tarinaa on julkaistu viiden lehden verran ja loppu häämöttää.

Dome.fi on seurannut vain itse päätarinaa, Battleworld-nimellä kulkevaa oheisstooria ja Old Man Logania. Nimikkeitä on tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta Secret Warsin tultua päätökseen niitä vasta riittääkin.

All-New, All-Different Marvel -nimikkeen alla julkaistavia uusia lehtiä on tiedossa reilut 60. Kenelläkään tuskin on rahaa tai edes tahtoa lukea jokaista, joten onneksi Marvel alkaa julkaista lokakuussa myös Point One -nimistä lehteä, joka toimii eräänlaisena esittelynä uuteen universumiin.

Mukana ovat Daredevil, Carnage, All-New Inhumans, Rocket Raccoon & Groot, Agents of S.H.I.E.L.D. ja Contest of Champions.

Tarinoista vastaavat Al Ewing, Charles Soule, Skottie Young, Gerry Conway ja Marc Guggenheim ja taiteesta Felipe Andrade, Ron Garney, Paco Medina, German Peralta, Mike Perkins ja Stefano Gaselli.

Näytesivuista ja kansikuvista erityisesti Daredevil näyttää aika hiton hyvältä.

Lähde: Marvel

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat