UUSIMMAT

Lepää rauhassa, Wolverine! Marvelin suosituinta hahmoa ei nähdä ainakaan pariin vuoteen

01.09.2014 22:01 | Muropaketin toimitus

Logan ei herää henkiin saman tien.

Marvel Comics on hehkuttanut jo kuukausien ajan tappavansa Wolverinen oikeasti tänä syksynä. Neliosaisen Death of Wolverinen ensimmäinen numero ilmestyy syyskuun 10. päivä. 

Sarjakuvahahmojen kuolemat tuppaavat usein olevan sellaisia, että sankari nousee kuolleista suunnilleen saman tien. Näin ei ole tarkoitus tehdä Wolverinen kohdalla.

– Tämä ei ole yksi niistä stooreista, joissa sankari palaa parin viikon päästä. Tarkoitus on kertoa Wolverinen upea viimeinen seikkailu. En väitä, ettei hän palaa jossain vaiheessa. Olemme suunnitelleet tarinoita vuoteen 2016 asti ja hänen paluunsa ei ole vielä tullut puheeksi, kertoo sarjakuvan käsikirjoittaja Charles Soule.

Myöhemmin sysksyllä Death of Wolverinelle ilmestyy kuitenkin jatkoa, viisiosainen kertomus nimeltään Weapon X Project. Sen idea on tutkia Marvelin universumia ilman Wolverinea.

– Siinä on mukana sälli joka on tekemisissä erään Wolverinen vanhan vihollisen kanssa. En voi kertoa yksityiskohtia, mutta kun palaamme aiheeseen, niin meillä on isoja ideoita, mutta niihin ei kuulu Wolverinen henkiinherättäminen, Soule jatkaa. 

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Bleeding Cool