Uusimmat

Lisää rebootteja – Myös Magnum P.I. tuodaan takaisin

26.09.2016 18:38 Aki Lehti

Uusintaversion pääosassa nähdään Magnumin tytär.

Vuonna 1980 CBS-kanavalla alkanut ja kahdeksan tuotantokauden verran pyörinyt Magnum P.I. saa nykytrendin mukaisesti uusintaversion. Viime aikoina uusiksi on muokattu myös muun muassa Ihmemies MacGyver ja tv-sarjaksi kääntynyt Tappava ase, joka nähdään Suomessa tuoreeltaan Viaplayssa.

Uusintaversion pääosassa nähdään alkuperäisessä sarjassa Tom Selleckin esittämän viiksekkään etsivän tytär Lily ”Tommy” Magnum, joka selvittää rikoksia. Hän esiintyi jo pikkutyttönä alkuperäisen sarjan neljässä jaksossa.

Sarjasta on vastuussa muun muassa Leverage-sarjan luonut John Rogers sekä Eva Longorian UnbeliEVAble Entertainment -tuotantoyhtiö.

Lähde: Deadline

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat