Uusimmat

Madventures-miesten kolmas kirja kattaa koko maailman

14.11.2011 09:53 Muropaketin toimitus

Mitä jokaisen matkailijan tulee tietää maailmasta? Mihin matkustaisin seuraavaksi? Mitä siellä kannattaisi tehdä? Millainen sää on Naurusaarella ja mitä valita lounaslistalta Pakistanissa? Entä mitä voisi maapallolla nähdä ja kokea yhden ihmiselämän aikana?

Näihin ja useimpiin muihin reissukysymyksiin vastaa Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan Mad World – Seikkailijan Atlas. Se on itsenäisen matkaajan atlas, joka laittaa koko maailman yksiin kansiin – Madventuresista tuttua hillitöntä huumoria ja purevaa kantaaottavuutta unohtamatta.

Milonoffin ja Rantalan ensimmäiset kaksi tietokirjaa olivat vuoden matkakirjoiksi valitut myyntimenestykset Kansainvälisen seikkailijan opas ja Mad Cook – kulinaristinen seikkailukirja. Kolmas teos jatkaa edeltäjiensä tapaan maailman avaamista sen kaukaisemmalta ja kummallisemmalta laidalta, ammattimatkaajien yli miljoonan kilometrin ja tuhansien matkapäivien tuomalla kokemuksella.

WSOY:n mukaan ”Seikkailijan Atlas on täydellinen matkasuunnittelun työkalu”. Kirjaan on koottu matkailijan kannalta olennaiset tiedot maailman jokaisesta maasta.

Kirjaan voit tutustua näytteiden kautta Madventuresin kotisivuillta.