UUSIMMAT

Marvel-maailmassa rytisee – *spoiler* on kuollut

13.07.2016 09:52 | Aki Lehti

Marvel tappoi yhden suosituimmista Kostajista.

Jos seuraat Marvelin käynnissä olevaa Civil War II -tarinaa, etkä halua tietää tulevia tapahtumia, niin lopeta lukeminen tähän! Uutinen spoilaa tänään ilmestyvän Civil War II -lehden numero #3 tapahtumia.

——————————————————————————————————————–

 

Hawkeye tappaa vuodesta 1962 mukana olleen Bruce Bannerin, eli alkuperäisen Hulkin. Tarinassa Banner antoi aiemmin Hawkeyelle, eli Clint Bartonille erikoisnuolen, jolla hoitaa homma, jos hän olisi Hulk-raivoissaan alkanut taas riehua ja ollut hengenvaarallinen.

– Liikumme tuntemattomalla aluella. Vain kaksi asiaa ovat varmoja: kuolemantapauksen hyväksyminen ja käsittely supersankariyhteisössä kestää todella pitkään ja jättää jättimäisen arven, sanoo Marvel Comicsin päätoimittaja Axel Alonso.

Civil War II -sarjiksen käsikirjoittaja Brian Michael Bendis vahvistaa Bruce Bannerin todellakin olevan kuollut.

– En ole ennustaja, enkä tiedä vielä mitä tapahtuu, mutta minulla on suunnitelmat valmiina mitä Bannerin ruumiille tehdään, Bendis kertoo.

Tässä sivu tänään ilmestyvästä numerosta:

marvel13f-2-web

CIVWARII2016003-cov-45dac

Lähde: Marvel

Keskustelu

Spoiler
.
.
.
.
.
.
Tekstistä löytyy kyllä spoilerivaroitus, mutta mites on kuvan laita? Näkyy yhtä hyvin kuin otsikko etusivun syötteessä ja paremminkin. Vaikka tässä tapauksessa kuva onkin harhaanjohtava, luulin ihan toisen tyypin potkaisseen tyhjää.

Muropaketin uusimmat