UUSIMMAT

Marvel paljasti uuden Iron Manin olevan 15-vuotias teinityttö

07.07.2016 09:16 | Aki Lehti

Tarjolla ensimmäinen kuva Tony Starkin korvaavasta Riri Williamsista.

Marvel Comicsin käsikirjoittaja Brian Michael Bendis paljasti Timen haastattelussa Tony Starkin lopettavan Iron Manin hommat tällä hetkellä käynnissä olevan Civil War II -tarinan jälkeen. Haarniskan pukee päälleen uusi sankari, 15-vuotias tummaihoinen teinityttö, tiedenero Riri Williams, joka rakentaa oman Rautamies-haarniskansa. Tony Stark tietysti kuulee nuoresta nerosta ja etsii tämän käsiinsä.

– Tämä kertomus loistavasta nuoresta naisesta on hyvin inspiroiva. Hän olisi voinut saada surmansa satunnaisen katuväkivallan uhrina, mutta päätyi opiskelemaan, sanoo Iron Man -käsikirjoittaja Brian Michael Bendis.

Bendis toteaa myös kertomuksen olevan hänen mielestään modernein versio supersankaritarinasta. Sosiaalisessa mediassa on alkanut ei niin yllättäen sama nurina, jota kuultiin kun Thorista tehtiin nainen ja Ms. Marvelin voimat sai new jerseyläinen muslimityttö.

Time-lehden informatiivinen Bendis-haastattelu löytyy kokonaisuudessaan täältä.

imvim2015_promo

Lähde: Time

Keskustelu

Uusi, raikas, nykypäiväinen, näitä sanoja käytetään kun joku sarjakuva-, elokuva-, yms. hahmo laitetaan uusiksi. Nykypäivän trendin mukaisesti uusi hahmo tulee olla mahdollisimman kaukana alkuperäisestä, jotta voidaan osoitella sormella kaikkia arvostelijoita sekä niitä jotka tuovat eriävän mielipiteensä esiin. Toimittajat ovat tässä kunnostautuneet erityisen hyvin, ketä oikeasti kiinnostaa onko sarja, sarjakuva tai elokuva edes abstraalilla tasolla hyvä kunhan saadaan kaikki varpasilleen.

”Sosiaalisessa mediassa on alkanut ei niin yllättäen sama NURINA, jota kuultiin kun Thorista tehtiin nainen ja Ms. Marvelin voimat sai new jerseyläinen muslimityttö.” tuohon lauseeseen ei voi muuta vastata kuin, GG.

Iron Manin nimi on kovin sukupuolisidonnainen. Miksei Iron Girl?

Tuon pehkon luulisi tuottavan ongelmia ahtaan kypärän kanssa.

Muropaketin uusimmat