Uusimmat

Marvel paljasti uuden Iron Manin olevan 15-vuotias teinityttö

07.07.2016 09:16 Aki Lehti

Tarjolla ensimmäinen kuva Tony Starkin korvaavasta Riri Williamsista.

Marvel Comicsin käsikirjoittaja Brian Michael Bendis paljasti Timen haastattelussa Tony Starkin lopettavan Iron Manin hommat tällä hetkellä käynnissä olevan Civil War II -tarinan jälkeen. Haarniskan pukee päälleen uusi sankari, 15-vuotias tummaihoinen teinityttö, tiedenero Riri Williams, joka rakentaa oman Rautamies-haarniskansa. Tony Stark tietysti kuulee nuoresta nerosta ja etsii tämän käsiinsä.

– Tämä kertomus loistavasta nuoresta naisesta on hyvin inspiroiva. Hän olisi voinut saada surmansa satunnaisen katuväkivallan uhrina, mutta päätyi opiskelemaan, sanoo Iron Man -käsikirjoittaja Brian Michael Bendis.

Bendis toteaa myös kertomuksen olevan hänen mielestään modernein versio supersankaritarinasta. Sosiaalisessa mediassa on alkanut ei niin yllättäen sama nurina, jota kuultiin kun Thorista tehtiin nainen ja Ms. Marvelin voimat sai new jerseyläinen muslimityttö.

Time-lehden informatiivinen Bendis-haastattelu löytyy kokonaisuudessaan täältä.

imvim2015_promo

Lähde: Time

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat