Uusimmat

Matthew McConaughey haluaa palata HBO:n True Detective -sarjaan

27.06.2016 12:12 Aki Lehti

Näyttelijällä on ikävä Rust Cohlea.

True Detectiven luoja ja käsikirjoittaja Nic Pizzolatton HBO:lle tekemä True Detectiven ensimmäinen tuotantokausi oli hitti, niin kriitikoiden kuin fanienkin rakastama sarja.

Toinen kausi, jonka pääosissa nähtiin Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch ja Rachel McAdams tehtiin aivan liian kiireellä ja lopputulos oli melkoisen kamala, ainakin ensimmäiseen kauteen verrattuna.

Nyt ensimmäisellä kaudella Rust Cohlin roolissa loistanut Matthew McConaughey kertoo olevansa valmis palaamaan sarjaan.

– Mulla on ikävä Rust Cohlea ja ikävä sitä, kun näin hänet sunnuntai-iltaisin telkkarissa, näyttelijä sanoo.

Homma pitäisi hoitaa hänen mukaansa kunnolla, eikä mies ole valmis palaamaan rooliin jos käsikirjoitus ei ole tarpeeksi hyvä.

– Sen pitäisi tapahtua oikeassa kontekstissa, hoitaa homma hyvin. Samaan tyyliin kuin alkuperäinen kässäri, jota luin noin 20 minuuttia ja tajusin, että tässä on hahmo, jota osaan näytellä, hän jatkaa.

McConaughey kertoo myös kaipaavansa ensimmäisen kauden kuvausten aikaista fiilistä.

– Olin iloinen mies sen puolen vuoden ajan, omissa ajatuksissani, pääni sisällä. Onneksi vaimoni jaksoi sietää minua tuon ajan.

Lähde: YouTube / The Rich Eisen Show

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat