Uusimmat

Melkoinen parannus: Spotify laittoi perhetilauksen hinnan kohdilleen

25.05.2016 10:13 Aki Lehti

Spotifyn perhepaketti maksaa nyt saman verran kuin Apple Musicin vastaava.

Striimauspalvelupalvelu Spotify julkisti uuden perhehinnoittelumallinsa. Heidän Perhe-Premiumiksi nimetty hinnoittelupaketinsa maksaa enimmillään kuudelle hengelle 14,99 euroa kuukaudessa.

Pakettiin kuuluu jokaiselle käyttäjälle itsenäiset Premium-tilit.

Aiemmin jokainen perheenjäsen joutui maksamaan ensimmäisen käyttäjän jälkeen viisi euroa kuukaudessa.

Spotifyn ilmoitus hinnanalennuksesta oli odotettavissa, koska heidän kilpailijansa Apple Music tarjosi jo aikaisemmin perhepaketin kuudelle hengelle samaan hintaan.

Jos sinulla on jo aiempi perhelaskutusmalli käytössä, Spotify lupaa laskutuksen päivittyvän automaattisesti.

Perhetilausta voi muokata täällä.

Spotify-logo

Lähde: Spotify

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat