Miksi Netflixin uutuussarja Hemlock Grove on parempi kuin Twin Peaks?

26.04.2013 10:26 Muropaketin toimitus

Hemlock Grove

Netflix-videopalvelussa julkaistiin viime viikolla uusi kauhusarja Hemlock Grove. Dome.fi tapasi sarjan käsikirjoittajakaksikon Lee Shipmanin ja Brian McGreevyn Torontossa huhtikuun puolivälin paikkeilla.

Hemlock Grovea on alusta asti verrattu Twin Peaksiin. ”Miksi Hemlock on parempi kuin David Lynchin klassikkosarja?”, kysyimme Shipmania ja McGreevya haastatellessamme.

Pitkän pohdinnan jälkeen Lee Shipman saa muotoiltua vastauksensa. ”Twin Peaksin alkuperäisenä tavoitteena ei ollut ratkaista murhaajaa. David Lynch ei halunnut tehdä sitä. Toisella kaudella sarja sitten lipui yhä kauemmas tästä alkuperäisestä ajatuksesta. Oli meidän sarjamme tässä kohtaa sitten parempi tai huonompi kuin Twin Peaks, halusimme esitellä mysteerin ensimmäisessä jaksossa ja tarjota sille ratkaisun viimeisessä”.

”Meidän mielestämme Twin Peaksin ja Lostin kaltaisten sarjojen tapa jatkaa samaa mysteeriä loputtomasti johtaa kakun lässähtämiseen oman painonsa alla. Jos Hemlock Grove saa uusia tuotantokausia, esittelemme niissä uusia tarinoita ja uusia mysteerejä. Tämä tuotantokausi vastaa kuitenkin täysin esittämiinsä kysymyksiin”, McGreevy lupaa.

Lue koko haastattelu täältä:

Haastattelussa Netflix-sarja Hemlock Groven luojat Brian McGreevy ja Lee Shipman: ”Kaikki alkoi viinasta ja laiskuudesta”

Lue myös:

Haastattelu: Hemlock Grove -tähdet Famke Janssen ja Dougray Scott pintaa syvemmältä

Ihmissusia ja sarjamurhaajia: esittelyssä Netflixin uusi kauhusarja Hemlock Grove