UUSIMMAT

MTV MEDIA tuo kilpailijan Netflixille ja HBO:lle

31.10.2012 11:00 | Muropaketin toimitus

Onko MTV3:sta kilpailijaksi Netflixille?

Netflix ja HBO:n tuleva sarjapalvelu ovat kauan odotettu piristysruiske verkon lailliselle tv- ja elokuvatarjonnalle Suomessa, mutta nyt MTV MEDIA pyrkii samoille apajille.

Netflixin ja HBO:n verkkopalveluiden rantautuminen Suomeen sai myös kotimaiset operaattorit havahtumaan ja huomaamaan, ettei vuosia vanhojen uusintojen tarjoaminen televisiokanavilla ole nykymaailmassa ehkä kummoinen kilpailuetu. MTV MEDIA on mitä ilmeisimmin astumassa Netflixing ja HBO:n kanssa samoille markkinoille uuden Filmnet-palvelun avulla.

Tiedot uudesta palvelusta ovat kuitenkin vielä varsin laihat. MTV3.fi:ssä julkaistussa uutisessa MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen kuvaili palvelua seuraavasti: ”Suunnitelmissamme on lähiaikoina laajentaa C More Play muihinkin jakelukanaviin ja tarjota MTV3 Totalin sisältöä päätelaitteesta riippumattomassa jakelussa. Lisäksi olemme tuomassa Suomen markkinoille verkon yli toimivan yhteispohjoismaisen Filmnet-tilausvideopalvelun.”

C More Play -videokirjasto on MTV3 Total -pakettiin kuuluva IPTV- ja satelliittijakelussa toimiva videokirjasto, josta voi katsella C More -kanavilla esitettyjä ohjelmia.

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: Digilelut
/ MTV3