Uusimmat

Netflix esittää kehutun The Expanse -scifisarjan Suomessa

13.10.2016 18:01 Aki Lehti

Tarjolla kunnon avaruusoopperaa.

Netflix on ostanut Syfy-kanavan The Expanse -sarjan kansainväliset esitysoikeudet. Scifidraamaa markkinoidaan Yhdysvaltain ulkopuolella Netflixin alkuperäissarjana, samaan tapaan kuin BBC American Orphan Blackia tai AMC:n Better Call Saulia.

Kehuttu, Battlestar Galacticaankin verrattu ensimmäinen tuotantokausi tulee striimauspalveluun tarjolle 3. marraskuuta ja toinen kausi vuonna 2017.

The Expanse perustuu saman nimiseen kirjasarjaan, jonka ovat kirjoittaneet Daniel Abraham ja Ty Franck.

Sarjan ja kirjojen tapahtumat sijoittuvat 200 vuotta tulevaisuuteen, jolloin ihmiskunta on onnistunut asuttamaan aurinkokunnan. Pääosissa sarjassa nähdään muun muassa Thomas Jane ja Steven Strait.

Lähde: Deadline

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat