Uusimmat

Netflix lopettaa parhaan alkuperäissarjansa 3. kauden jälkeen

15.09.2016 18:31 Aki Lehti

Viiden kauden mittaiseksi suunniteltu Bloodline sai kirvestä kalloon.

Vaikka Netflixin Bloodline-draamassa on ollut mukana melkoisen hieno kööri näyttelijöitä, niin aiemmista tiedoista poiketen striimauspalvelu on päättänyt antaa Kyle Chandlerin, Ben Mendelsohnin, Linda Cardellinin, Sam Shepardin, Sissy Spacekin, Jamie McShanen ja Jacinda Barrettin tähdittämälle mukavan hidastempoiselle sarjalle kirvestä kalloon tulossa olevan kolmannen tuotantokauden jälkeen.

Netflix ei edelleenkään kerro ohjelmiensa katsojamääriä, mutta Bloodlinea ei ilmeisesti tuijotettu tarpeeksi.

Sarjan luojat ja vastaavat tuottajat Todd A. Kessler, Daniel Zelman ja Glenn Kessler olivat alun perin suunnitelleet Bloodlinen viiden tai kuuden kauden mittaiseksi, mutta nyt heidän on kerrottava tarinansa loppuun ensi vuonna nähtävän 3. kauden aikana, joka sekin jää lyhyemmäksi kuin oli suunniteltu. 13 jakson sijaan niitä nähdään Netflixissä ensi vuonna vain kymmenen.

Kahden Emmy-palkinnon ehdokkaana oleva Bloodline on vasta kolmas Netflixin oma sarja, jonka palvelu lopettaa.

hrbloodline3.jpg

Lähde: THR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat