UUSIMMAT

Netflix palauttaa ruutuun 2000-luvun alun hittisarjan uusilla jaksoilla

20.10.2015 07:16 | Tatu Junni

Iloisia uutisia vuosina 2000-2007 pyörineiden Gilmoren tyttöjen ystäville.

Netflix on aikeissa herättää sarjan henkiin.

TVLine-lehden mukaan Netflix on saanut houkuteltua uusiin jaksoihin mukaan sarjan alkuperäisen luojan Amy Sherman-Palladinon ja hänen tuottajapuolisonsa Daniel Palladinon. Pariskunta jätti Gilmoren tytöt ennen seitsemättä kautta, mikä ei tietenkään ollut fanien mieleen.

Vielä ei ole tiedossa, ketkä kaikki tutut hahmot Gilmoren tyttöjen uusissa jaksoissa nähdään, mutta ainakin Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop ja Scott Patterson olisivat tällä tietoa palaamassa rooleihinsa.

Kaikki eivät tietenkään ole enää mukana kuvioissa:

Melissa McCarthyn leffaura on tällä hetkellä sen verran hyvällä mallilla, ettei hänellä todennäköisesti riitä aikaa sarjan tekemiseen. Edward Herrman puolestaan kuoli viime vuonna.

Vielä ei ole tiedossa, milloin uudet jaksot pyritään saamaan Netflixiin. Todennäköisin ajankohta kuitenkin on vuosien 2016-2017 aikana.

Gilmoren tytöissä Lauren Graham esittää nopeaälyistä Lorelaita, historiallisen Independence Inn -hotellin johtajaa, Roryn (Alexis Bledel) äitiä ja myös tyttärensä parasta ystävää, uskottua ja opettajaa. Hän haluaa säästää Roryn niiltä ongelmilta, jotka ajoivat Lorelain sivuraiteille kun hän oli teini. Lahjakas näyttelijäjoukko esittää värikkään Stars Hollow’n kaupunkilaisia. Lorelain siniveristen vanhempien rooleissa ovat Kelly Bishop ja Edward Herrmann. Lorelai on nuorempana ottanut etäisyyttä vanhempiinsa, mutta nyt vanhemmat ovat palanneet Lorelain elämään. Samoin ovat palanneet ongelmat, jotka heidät alun perin erottivat.