UUSIMMAT

Netflix saapui Suomeen – loppuvuosi ilmaiseksi Spotify-käyttäjille

18.10.2012 11:10 | Muropaketin toimitus

Netflix Suomi

Verkossa toimiva Netflix-videovuokraamo on avannut ovensa Suomessa – tarjolla ilmainen kokeilukuukausi ja ilmainen loppuvuosi Spotify-käyttäjille.

Rapakon tuolla puolen suosittu elokuvien ja TV-sarjojen verkkopalvelu Netflix on avannut viimein ovensa myös Suomessa. Palvelussa voi katsella kiinteällä 7,99 euron kuukausimaksulla rajoittamattoman määrän elokuvia ja TV-sarjoja. Liittymällä palvelun käyttäjäksi saa ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, mutta Spotify-musiikkipalvelun käyttäjien korttia ryhdytään höyläämään vasta ensi vuoden alusta, eli luvassa on ilmainen loppuvuoden viihde. Elokuvia ja TV-sarjoja voi katsoa tietokoneen lisäksi PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsoleilla, Nintendo Wiillä, monilla älypuhelinmalleilla ja tietyillä verkkoyhteydellä varustetuilla televisioilla.

Palvelusta löytyy nyt niin kotimaista kuin ulkomaista tarjontaa, tosin alkumetreillä valikoima on aavistuksen suppea. Tämä hetken suosikkisarjoista Netflix tarjoa mm. Dexterin, The Walking Deadin ja Breaking Badin. Kotimaisista leffoista tarjolla ovat mm. Iron Sky, Rouva Presidentti ja Miehen työ.

Netflixin käyttäjäksi voi rekisteröityä täällä, mutta Spotify Premium -käyttäjien kannattaa hyödyntää tarjous osoitteessa www.netflix.fi/spotify.

Teksti: Janos Honkonen

Muropaketin uusimmat