Uusimmat

Netflix tuuttaa alkuperäissarjoja vauhdilla ulos – kevään uutuuksien julkaisupäivät paljastettiin

07.01.2015 23:01 Muropaketin toimitus

Myös Marco Polo jatkuu kakkoskauden jaksoin.‏

Kuten hetki sitten kerroimme, niin Netflixin Daredevil alkaakin jo 10. huhtikuuta.

Sen lisäksi myös uusien alkuperäissarjojen Unbreakable Kimmy Schmidtin, Bloodlinen ja Grace and Frankien julkaisupäivämäärät on nyt paljastettu.

– Unbreakable Kimmy Schmidt on Tina Feyn (30 Rock) ja Robert Carlockin luoma komediasarja ja sen 13 jaksoa julkaistaan Netflixissä 6. maaliskuuta. Sarjaa tähdittää Ellie Kemper, jonka roolihahmo Kimmy pakenee tuomiopäivän kulttia New Yorkiin aloittaakseen uuden elämän. Universal Televisionin tuottamassa sarjassa näyttelevät myös Jane Krakowski, Tituss Burgess ja Carol Kane.

– Bloodline on Damages-sarjan luojien sarjauutuus, jossa Rayburnin perheen mustana lampaana tunnettu vanhin veli palaa takaisin kotiin paljastaen perheen henkiset demonit, jotka uhkaavat repiä perheen hajalle. Bloodlinen näyttelijäkaartiin lukeutuvat Kyle Chandlerin lisäksi Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Nobert Leo Butz, Sam Shepard, Sissy Spacek, Jamie McShane, Jacinda Barret ja Enrique Murciano. Sarjan ovat luoneet ja tuottaneet Todd A. Kessler, Daniel Zelman ja Glenn Kessler (Damages). Ensimmäisen kauden 13 jaksoa julkaistaan Netflixissä 20. maaliskuuta. Sen traileri löytyy täältä.

– Jane Fonda ja Lily Tomlin lyövät hynttyyt jälleen yhteen Netflixin uudessa Grace and Frankie -komediasarjassa, jonka 13 jaksoa saavat ensi-iltansa Netflixissä 8. toukokuuta. Sarja kertoo kahdesta naisesta, joiden elämä kääntyy ylösalaisin, kun heidän aviomiehensä rakastuvat toisiinsa. Yhdessä nämä 70-kymppiset naiset kohtaavat modernin maailman.

Sarjassa näyttelevät myös Martin Sheen, Sam Waterston, Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael ja Baron Vaughn. Komediasarja on Marta Kauffmanin ja Howard J. Morrisin käsialaa. Kauffman tunnetaan Frendien luojana ja käsikirjoittajana, kun taas Morris on tuottanut ja käsikirjoittanut muun muassa sarjan Koti kuntoon.

– John Fuscon luoman ja tuottaman Marco Polon jatko vahvistettiin, mutta toisen kauden kymmenen uuden jakson julkaisupäivä ei ole vielä selvillä.

– Netflix julkaisee myös uusia lastensisältöjä palvelussaan tänä talvena. DreamWorksin animaatiosarja The Adventures of Puss in Boots julkaistaan Netflixissä 16. tammikuuta. Ever After High: Spring Unsprung saa ensi-iltansa 6. helmikuuta ja suositun Mako Mermaidsin toinen kausi julkaistaan 13. helmikuuta.

Lähde: Netflix