Uusimmat

Netflixin odotettu scifi-sarja nähdään jo kahden viikon kuluttua

30.06.2016 19:51 Aki Lehti

Winona Ryderin tähdittämä Stranger Things on sekoitus scifiä, kauhua ja trilleriä.

Netflixin alkuperäissarja Stranger Things kertoo Winona Ryderin esittämästä Joyce Byersistä, 1980-luvun Indianassa asuvasta äidistä, jonka poika katoaa kuin tuhka tuuleen. Etsiessään epätoivoisesti lastaan hän törmää muun muassa hallituksen tekemiin salaperäisiin kokeisiin, yliluonnollisiin voimiin ja omituiseen pikkutyttöön nimeltään Eleven.

Sarjan ovat luoneet, käsikirjoittaneet, ohjanneet ja tuottaneet Ross Duffer ja Matt Duff.

Ryderin lisäksi Stranger Thingsissä näyttelevät David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton ja Matthew Modine.

Ensimmäinen tuotantokausi sisältää kahdeksan tunnin mittaista jaksoa ja ne tulevat tarjolle striimauspalveluun heinäkuun 15. päivä.

Traileri ja Eleven-tytön esittelypätkä näyttävät aika hiton hyvältä. Tsekkaa myös niiden alta löytyvä sarjan hieno kasarityylinen juliste.

ST_ILLUSTRATED_ANZ

Lähde: EW / YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat