Uusimmat

Netflixin paras alkuperäissarja palaa toisen kauden jaksoin

28.04.2016 18:20 Aki Lehti

Toukokuun lopussa jatkuvan Bloodline-sarjan traileri lupaa lisää laatua.

Upeita näyttelijöitä täynnä oleva Bloodline jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin toukokuussa.

Meidän mielestämme Bloodline on paras alkuperäissarja mitä Netflix on saanut aikaiseksi. Sen 10 jaksoa sisältävä toinen tuotantokausi tulee kokonaisuudessaan tarjolle striimauspalveluun 27. toukokuuta, ja alla olevan trailerin perusteella luvassa on lisää laatua.

Bloodline kertoo Rayburnin perheestä, joka on oman yhteisönsä tärkeä tukipilari Floridassa. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan nappiin idylissä.

Bloodlinen näyttelijäkaartiin lukeutuvat muun muassa Kyle Chandler (”Friday Night Lights”), Ben Mendelsohn (”The Dark Knight Rises”), Linda Cardellini (”Mad Men”), Sissy Spacek (“Carrie”) ja Jamie McShane. Uusina kasvoina kakkoskaudella nähdään John Leguizamo ja Andrea Riseborough.

Sarjan ovat luoneet ja tuottaneet Emmy- ja Golden Globe -ehdokkaat Todd A. Kessler, Daniel Zelman ja Glenn Kessler.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat