Uusimmat

Netflixin parhaan alkuperäissarjan 2. kausi nyt tarjolla kokonaisuudessaan

29.05.2016 13:58 Aki Lehti

Parin jakson perusteella Bloodline-sarjan taso pysyy korkealla.

Dome.fi on aiemminkin hehkuttanut Bloodline-sarjan olevan parasta mitä striimauspalvelu on saanut aikaiseksi.

Sarjan 10 jaksoa sisältävä kakkoskausi tuli kokonaisuudessaan tarjolle perjantaina 27. toukokuuta. Olimme vähän huolissamme miten tekijät jatkavat Rayburnin perheen tarinaa, varsinkin kun ensimmäisen kauden viimeinen, jatkon mahdollista kohtaus vaikutti viime hetkellä mukaan lisätyltä.

Emme ole ehtineet väijyä kuin vasta pari jaksoa, mutta loistavalta meno vaikuttaa edelleenkin. Jos todella hitaasti etenevä, hahmokehitykseen ja dialogiin enemmän kuin itse juoneen keskittyvä sarja kiinnostaa, niin suosittelemme.

Bloodline kertoo Rayburnin perheestä, joka on oman yhteisönsä tärkeä tukipilari Floridassa. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan nappiin idylissä.

Bloodlinen näyttelijäkaartiin lukeutuvat muun muassa Kyle Chandler (”Friday Night Lights”), Ben Mendelsohn (”The Dark Knight Rises”), Linda Cardellini (”Mad Men”), Sissy Spacek (“Carrie”) ja Jamie McShane. Uusina kasvoina kakkoskaudella nähdään John Leguizamo ja Andrea Riseborough.

Sarjan ovat luoneet ja tuottaneet Emmy- ja Golden Globe -ehdokkaat Todd A. Kessler, Daniel Zelman ja Glenn Kessler.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat